
Niektóre restauracje wolą podbijać serca smacznymi daniami, inne stawiają na nietuzinkową prezentację. Czasami jednak szefowie kuchni, którzy zdecydowali się na drugą opcję, posuwają się trochę za daleko, ponieważ granica między rozsądną kreatywnością a szaloną wyobraźnią jest znacznie cieńsza, niż mogłoby się wydawać.
Szefowie kuchni z naszej kompilacji również starali się znaleźć tę linię i oto kilka „arcydzieł”, które wymyślili!
Około 6,5 miliona zwierząt towarzyszących trafia co roku do schronisk w USA. Z tej liczby…
Świąteczna przerwa i towarzystwo zwierząt Rok bywał trudny dla wielu z nas, dlatego okres świąteczny…
Żart przy stoliku z przyjaciółmi to jedno — wystawić go na szyldzie przy ulicy, to…
To koniec miesiąca — czas na nowe zestawienie najsłodszych zdjęć ze adopcji zwierząt. W kwietniu…
Nie da się ukryć, że większość zawodów ma stresujące momenty, ale praca w dusznej, gorącej…
Żyjemy w epoce replik, podróbek i zapożyczeń. Wrażenie, że wszystko zostało już wymyślone — czy…