Jest cienka granica między byciem kreatywnym i niedorzecznym, a te restauracje ją przekroczyły. Konkurencja w gastronomii jest wysoka. Musisz myśleć nieszablonowo, aby przyciągnąć więcej klientów niż ten „turecki kebab” połączony z wątpliwymi warunkami sanitarnymi za rogiem. Ale to nie znaczy, że musisz podawać koktajle w parasolu!
Trung Dong jest fotografem mieszkającym w Ho Chi Minh City w Wietnamie, który uwiecznia piękno…
Arch Enemy Arts prezentuje „Coveted Connections”, indywidualną wystawę Lary Dann.
Selena Gomez skradła show na 68. BFI London Film Festival, wyglądając absolutnie promiennie w eleganckiej,…
Niektórzy ludzie spędzają lata próbując znaleźć swój własny styl. Ale profesjonalni styliści mogą w tym…
W pochmurny, zimny dzień czasami wystarczy odrobina ciepła, aby poprawić sobie humor.
Lubimy od czasu do czasu poczuć się nieswojo, przewijając niekończące się tomy żenujących treści online.