Japończycy od lat umacniają swoją pozycję na światowym rynku ogólnie rozumianej słodkości – także w kwestii kulinariów potrafią wykazać się niespotykaną znajomością kanonów uroku. Oglądając wytworzone w Japonii słodycze trudno oprzeć się wrażeniu, że wcale nie zostały stworzone do jedzenia, ale do podziwiania!
Podobna do Reese Witherspoon córka, Ava Phillippe, niedawno podzieliła się informacją, że otrzymała bolesne i…
Według Harvardu każdego roku 40% amerykańskiej żywności pozostaje niezjedzone, a jednym z powodów może być…
W mediach społecznościowych aż huczy od krytyki „niegrzecznego” zachowania Jennifer Lopez wobec gościa na Met…
Philip Barlow, artysta z Kapsztadu, stworzył serię obrazów, które żywo pokazują walkę tych, którzy cierpią…
Ciepłe uściski, przytulanie się podczas drzemki i bezwarunkowe oddanie, które widać tylko po wymianie spojrzeń…
Influencerka z TikToka, Taylor Paré, niedawno ujawniła trwający od dziesięciu lat sekret dotyczący byłej „koszmarnej…