Dla tych z nas, którzy zawsze mają ochotę słodycze, torty są jedną z tych winnych przyjemności, którym trudno się oprzeć. Wyobraź sobie bogaty kremowy, wyjątkowo wilgotny i przemiły smak ciast! Byłoby niesprawiedliwie obwiniać kogoś, gdy ciastka zwykle nie tylko wyglądają, ale także dobrze smakują. To serce wyjątkowych okazji i wielu różnych uroczystości, ponieważ jesteśmy pewni, że to jedna z niewielu rzeczy, które najlepiej wyznaczają wielkie dni.
Istnieje wielu profesjonalnych cukierników, których poświęcenie dla ich rzemiosła stworzyło wiele niesamowitych i magicznych deserów. Tym razem chcielibyśmy przedstawić państwu eksperta w tej dziedzinie. 23-letni Luke Vincentini nie jest podobny do większości cukierników, ponieważ nie tworzy zwykłych, warstwowych ciast. Zamiast tego artysta robi desery w najbardziej nieoczekiwanych kształtach, takie jak paczki Doritos, pudełka na jajka, różne owoce, filiżanki kawy, a nawet telefony komórkowe.
Luke pracuje w słynnej piekarni Carlo w Lanoka Harbour w stanie New Jersey, która jest znana z lokalizacji piekarni Carlo, która zdobyła sławę w programie TLC Cake Boss. Wiele osób przyjeżdża tutaj, aby zobaczyć jego kunszt kulinarny i skosztować niesamowicie realistycznych deserów. Pieczenie tych przepysznych, słodkich smakołyków może trwać do 14 godzin, jednak Luke mówi, że każde z nich jest pracą miłości. Wszyscy chyba zgadzamy się, że jest to warte każdej minuty!
Instagram: @lukevincentini
Nasz świat jest naprawdę wyjątkowym miejscem, pełnym zapierających dech w piersiach widoków, niesamowitych ludzi, żywych…
Fleur Scholte pracująca pod nazwą "Nanuq Dog Photography" zajmuje się profesjonalną fotografią psów i podzieliła…
Szczerze współczujemy wszystkim bohaterom naszej kompilacji, którzy byli głodni i nie dostali tego, co chcieli.
Miłość okazuje swoją najgłębszą siłę, gdy wyzwania życiowe wydają się nie do pokonania.
Niedawne wyjście Jasona Momoa z dwójką dzieci wywołało szum.
Po raz pierwszy tak wcześnie w roku możemy zobaczyć zwycięzców World Sports Photography Awards, których…