Patricia Nascimento to pochodząca z Francji piekarka, zamieszkująca obecnie południową Portugalię. Ta kreatywna kobieta postanowiła zdradzić sekret wyrobu swojego lamparciego chleba na mleku – charakterystyczne cętki powstają ze zrolowanego ciasta kakaowego, owiniętego następnie w ciasto waniliowe. Autorka przepisu szczególnie rekomenduje spożywanie wypieku z dodatkiem Nutelli.
Ta seria zdjęć jest odpowiedzią Piero Desopo na urzekający świat zestawień, w którym ludzie i…
Carlos Alanis od ponad 8 lat jest zanurzony w świecie fotografii zwierząt domowych, chwytając czystą…
Camila Cabello przykuła uwagę wszystkich na Met Gali swoją wyjątkową lodową kopertówką.
Niektórzy twierdzą, że opanowanie umiejętności zajmuje 10 000 godzin.
„Nie mogę uwierzyć mojemu widokowi w samolocie. Tak było przez cały czterogodzinny lot.” – napisał…
Wszyscy widzieliśmy ludzi o wyjątkowych cechach fizycznych, niezależnie od tego, czy jest to nietypowe znamię,…