
Tradycyjne, białe torty ślubne powoli odchodzą w niepamięć – współczesne pary młode stawiają swoim weselom znacznie poważniejsze wymagania. Teraz liczy się nie tylko przepych i atrakcyjność, ale przede wszystkim oryginalność. Najciekawszym trendem tego sezonu są bez wątpienia kryształowe torty ślubne, imitujące skały z hipnotyzującym, połyskliwym wnętrzem, wykonanym z jadalnego, kolorowego cukru. Autorką drogocennych słodkości jest Rachel Teufel, która zapoczątkowała modę na kryształowe słodkości.
Czego powinniśmy się trzymać podczas kwarantanny? Podróżowania online! Na przykład po Polsce. Oto zbiór uroczych…
Rozważ wszystkie konsekwencje Chcesz mieć zwierzaka — ale czy pomyślałeś o wszystkich zmianach, które się…
Wprowadzenie do kyaraben Jeśli zdarza Ci się patrzeć na talerz i nie czuć żadnej radości…
Psy, podobnie jak ludzie, potrzebują bezpiecznego i wygodnego azylu, by żyć zdrowo i szczęśliwie. Sposobów…
Steve Nelson potrafi rozśmieszyć prostotą Komiksy Steve'a Nelsona udowadniają, że nie potrzeba miliona szczegółów, żeby…
Wzrost popularności tatuaży — i ryzyko wpadek Tatuaże nigdy nie były tak modne, a artyści…