Tradycyjne, białe torty ślubne powoli odchodzą w niepamięć – współczesne pary młode stawiają swoim weselom znacznie poważniejsze wymagania. Teraz liczy się nie tylko przepych i atrakcyjność, ale przede wszystkim oryginalność. Najciekawszym trendem tego sezonu są bez wątpienia kryształowe torty ślubne, imitujące skały z hipnotyzującym, połyskliwym wnętrzem, wykonanym z jadalnego, kolorowego cukru. Autorką drogocennych słodkości jest Rachel Teufel, która zapoczątkowała modę na kryształowe słodkości.
Kiedy temperatura spada, a dni stają się krótsze, nie ma nic lepszego niż odrobina zwierzęcej…
Dziecięce gwiazdy zawsze zajmują szczególne i drogie miejsce w naszych sercach. Ponieważ uważamy je za…
W erze, w której dzielimy się swoim życiem online, oczekiwanie prywatności wydaje się niemal dziwaczne.
Można śmiało założyć, że większość z nas doświadczyła przynajmniej jednej katastrofy związanej z włosami.
Często mówi się, że nie zasługujemy na psy. Albo że pod pewnymi względami są lepsze…
Wybór stroju gwiazdy — elegancka, dopasowana suknia, która podkreślała jej słynną rzeźbioną sylwetkę — wzbudził…