
Tradycyjne, białe torty ślubne powoli odchodzą w niepamięć – współczesne pary młode stawiają swoim weselom znacznie poważniejsze wymagania. Teraz liczy się nie tylko przepych i atrakcyjność, ale przede wszystkim oryginalność. Najciekawszym trendem tego sezonu są bez wątpienia kryształowe torty ślubne, imitujące skały z hipnotyzującym, połyskliwym wnętrzem, wykonanym z jadalnego, kolorowego cukru. Autorką drogocennych słodkości jest Rachel Teufel, która zapoczątkowała modę na kryształowe słodkości.
Odstępy między słowami i kerning mogą wydawać się drobiazgiem — często nawet ich nie zauważamy…
Potrzebujemy przypomnienia, że świat może być piękny Od miłosnych historii po siłę wytrwałości Od romantycznych…
Życie potrafi zaskakiwać, a czasem dopiero po fakcie odkrywamy, jak blisko byliśmy katastrofy. Użytkownik Reddita…
Każda praca bywa trudna i wymaga poświęceń. Zawody związane z opieką psychiatryczną często są źle…
Według badań z 2022 roku około 5 milionów Amerykanów zostało adoptowanych, a między 2% a…
Mamy dla Was prawdziwą ucztę dla oczu! Dla miłośników słodkości przygotowaliśmy zbiór najcieplejszych zdjęć pokazujących…