Tradycyjne, białe torty ślubne powoli odchodzą w niepamięć – współczesne pary młode stawiają swoim weselom znacznie poważniejsze wymagania. Teraz liczy się nie tylko przepych i atrakcyjność, ale przede wszystkim oryginalność. Najciekawszym trendem tego sezonu są bez wątpienia kryształowe torty ślubne, imitujące skały z hipnotyzującym, połyskliwym wnętrzem, wykonanym z jadalnego, kolorowego cukru. Autorką drogocennych słodkości jest Rachel Teufel, która zapoczątkowała modę na kryształowe słodkości.
AAmy Revives jest już dobrze znaną artystką dzięki swoim przystępnym komiksom. Jednak Amy ma również…
W świecie często postrzeganym przez pryzmat czerni i bieli, jest coś magicznego w dodawaniu odrobiny…
Córka Victorii i Davida Beckhamów wywołała zamieszanie, ubierając halkę na przyjęcie z okazji 50. urodzin…
Zakupy online są świetne! Wygoda i ceny nie mają sobie równych, a do wyboru jest…
W świecie, w którym standardy piękna nieustannie ewoluują, jedna kobieta stara się robić to, co…
Yana Khachikyan tworzy miniaturowe obrazy, ponieważ wierzy, że detale tworzą perfekcję, dlatego stara się to…