Na całym świecie restauracje każdego dnia marnują tony jedzenia. Minu Pauline, właściciel lokalu Pappadavada w Koczinie, wpadł na doskonały pomysł, którym zamierzał zarazić przynajmniej lokalną społeczność. Jedna z lodówek należących do jego restauracji została postawiona na zewnątrz i udostępniona bezdomnym. Każdy z nich może od tej pory skorzystać z umieszczanych w niej resztek jedzenia, które w innym przypadku trafiłyby do kosza na śmieci. Ponadto zostają w niej umieszczane darowizny od każdego, kto zechce podzielić się jedzeniem z głodnymi ludźmi – Pauline osobiście umieszcza w lodówce ok. 80 porcji dziennie.
Zendaya nie jest obca w kradzieży blasku na czerwonym dywanie, zawsze zachwyca swoim nieskrępowanym, szykownym…
Z reguły firmy robią wszystko, aby zwiększyć poziom komfortu swoich klientów i uczynić ich lojalnymi…
Dla wielu osób zamienianie zapomnianych przedmiotów w coś wyjątkowego to coś więcej niż tylko hobby…
Przygotowaliśmy listę najstarszych kolorowych fotografii, abyśmy mogli podziwiać pomysłowość fotografii i poczuć się bliżej historii…
Okres świąteczny w pełni. Być może dałeś swoim bliskim prezenty kilka miesięcy temu lub dodajesz…
Artystka Lizzo, laureatka nagrody Grammy, sprawiła, że internet huczy od opowieści o jej niezwykłej drodze…