W North Salt Lake w stanie Utah Kelsey Piggott robi chleb na zakwasie, który jest prawie zbyt piękny, by go zjeść — prawie.
Od pstrąga tęczowego po żaby chłodzące się pod grzybami – jej bochenki wyglądają bardziej jak coś, co oprawiłbyś w ramkę niż pokroił na śniadanie. To chleb, ale przemieniony sztukę, bo czemu nie zamienić swoich węglowodanów w arcydzieło? W jakiś sposób udało jej się podnieść kuchenny podstawowy element do oszałamiającego dzieła sztuki, które jest jadalne na dodatek.
Instagram: @3catsandapig
Po raz pierwszy tak wcześnie w roku możemy zobaczyć zwycięzców World Sports Photography Awards, których…
Alessia Ciullo to utalentowana artystka z Włoch, która przekształca zwierzęta w urocze postacie w stylu…
Salma Hayek zrobiła furorę na Złotych Globach 2025, przyciągając wzrok w zapierającej dech w piersiach…
Dziewczyna, której bukiet ślubny składał się z pączków, para, która wydała na ślub tylko 12…
Co się dzieje z Tomem Hanksem? 68-latek wzbudził obawy podczas swojego ostatniego występu w SNL,…
Czasami, przewijając urocze memy z kotami i psami, możesz natknąć się na treści, które są…