Kategorie: Rozrywka

Utalentowany samouk z Australii tworzy słodycze na patyku, wykorzystując pozostałości ze swoich ciast.

Czym można zajmować się w wolnym czasie po ukończeniu studiów magisterskich z finansów i rachunkowości? To wyłącznie kwestia upodobań i chęci doskonalenia swoich dodatkowych umiejętności. Raymond, znany wśród internautów pod pseudonimem Ray Ray, pewnego dnia odkrył w sobie pasję do cukiernictwa. Odkąd po raz pierwszy zgodził się przygotować przekąski na rodzinną imprezę, stał się w swoim gronie pierwszym specjalistą w zakresie słodkości. Samouk z Melbourne słynie z tego, że w jego kuchni nic się nie marnuje – artysta przemienia ponadprogramowe fragmenty swoich ciast w designerskie słodycze na patyku. Każdy smakołyk przybiera w jego dłoniach fantazyjne kształty i kolory, kusząc łasuchów swoim niezwykle atrakcyjnym wyglądem.

Reklama
Share

Najnowsze

23 ujmujące ujęcia z Google Street View, które pokażą Ci Polskę

Czego powinniśmy się trzymać podczas kwarantanny? Podróżowania online! Na przykład po Polsce. Oto zbiór uroczych…

3 godziny temu

22 zmiany w życiu, które następują po przygarnięciu zwierzaka

Rozważ wszystkie konsekwencje Chcesz mieć zwierzaka — ale czy pomyślałeś o wszystkich zmianach, które się…

5 godzin temu

Japoński artysta kulinarny: 11 najsłodszych dzieł

Wprowadzenie do kyaraben Jeśli zdarza Ci się patrzeć na talerz i nie czuć żadnej radości…

5 godzin temu

38 razy, gdy psy zasłużyły na najlepsze domki i ludzie podjęli wyzwanie

Psy, podobnie jak ludzie, potrzebują bezpiecznego i wygodnego azylu, by żyć zdrowo i szczęśliwie. Sposobów…

5 godzin temu

50 pełnych sarkazmu komiksów

Steve Nelson potrafi rozśmieszyć prostotą Komiksy Steve'a Nelsona udowadniają, że nie potrzeba miliona szczegółów, żeby…

5 godzin temu

38 tatuażowych wpadek, które dowodzą, że nie każdy pomysł nadaje się na skórę

Wzrost popularności tatuaży — i ryzyko wpadek Tatuaże nigdy nie były tak modne, a artyści…

5 godzin temu