
W małej ankiecie przeprowadzonej wśród 2000 osób stwierdzono, że ponad 64% uczestników miało co najmniej jedną poważną porażkę w kuchni. Niektóre z najczęstszych wpadek to przypalanie jedzenia, przypalanie garnka lub patelni oraz przegotowywanie wody w garnku. Ponadto wiele osób przyznało się do używania zbyt dużej ilości soli w jedzeniu i włączenia czujnika dymu. Ale czasami nie chodzi tylko o popełnienie błędu, ale także o celowe stworzenie wątpliwej potrawy.
Wyobraź sobie najbardziej efektowny wizualnie tort, jaki kiedykolwiek widziałeś — z wesela, 50. urodzin czy…
Zbliża się sezon fajerwerków dla nas to często tylko głośne trzaski, które przeszkadzają w spaniu,…
Pomysł, który rozjaśnił lockdown Na całym świecie osoby mieszkające w domach opieki oraz ich opiekunowie…
Drewno od zawsze fascynuje: od misternie rzeźbionych instrumentów, przez wiekowe świątynie, po rodzinne meble przekazywane…
Ratatouille z 2007 roku to jedno z tych animowanych dzieł, które zostają z widzem na…
To, jak koty śpią, to zjawisko samo w sobie. Nie dlatego, że ich pozycje są…