Aby zdobyć klientów, szefowie kuchni używają różnych sztuczek kulinarnych i wymyślają nowe pomysły na serwowanie jedzenia. Ten fakt wyjaśnia, dlaczego oczekiwania czasami nie pokrywają się z rzeczywistością.
Szczerze współczujemy wszystkim bohaterom naszej kompilacji, którzy byli głodni i nie dostali tego, co chcieli.
1. „Zamówiłem bruschettę w lokalnym sklepie z pizzą”.
2. „Ani jednego, małego kawałka brokuła”.
3. „Ta kanapka różni się od tej z opakowania”.
4. „Zamówiłem sałatkę w pięciogwiazdkowej restauracji i dostałem to”.
5. „Grillowany łosoś zamówiony w centrum handlowym”.
6.
Reklama
7. „Chcesz usłyszeć naprawdę zabawny żart? Zamówiłem „wegańskiego tuńczyka” w tym schronisku narciarskim i zapłaciłem 18 USD za ogórki i marynowane pomidory”.
8. „Zamówiłem stek fajita taco…”
9. „Moja dziewczyna zamówiła sałatkę pomidorową w restauracji”.
10. „Zapłaciłem za to 8 dolarów w kinie…”
11. „Nie miałem żadnych oczekiwań i wciąż byłem zawiedziony…”
12. To nie wygląda jak makaron z serem.
13. „Postanowiłem wypróbować nową pizzę, która jest reklamowana wszędzie jako najlepsza rzecz na świecie”.
14. „Sałatka z tuńczyka”.
15. „Ciasteczka Baby Shark”.
16. Jest to przypadek, w którym oczekiwania i rzeczywistość okazały się być na różnych biegunach.
17. „Ktoś w moim biurze zamówił pizzę z pomidorkami koktajlowymi, a przyszła z wiśniami maraschino”.
18.
Reklama