1. Dominique Ansel Bakery w Nowym Jorku
1.1
1.2
2. Tatte w Bostonie
2.1
2.2
Reklama
3. Pâtisserie Sadaharu Aoki w Tokio i Paryżu
3.1
3.2
4. Demel w Viennie
4.1
4.2
5. Conditori La Glace w Kopenhadze
5.1
5.2
6. Du Pain et des Idees w Paryżu
6.1
7. Czech Stop na zachodzie, w Teksasie
7.1
7.2
8. Pasticceria Marchesi w Milan
8.1
8.2
9. Bakerbots w Toronto
9.1
9.2
10. e5 Bakehouse w Londynie
10.1
11. Bourke Street Bakery w Sydney
11.1
11.2
12. Gagou de Paris w Jerusalem
12.1
12.2
13. Tai Cheong Bakery w Hong Kongu
13.1
13.2
14. Conditorei Schober w Zurychu
14.1
14.2
15. Pastéis de Belém w Belem, Portugalia
15.1
15.2
16. Tartine w San Francissco
16.1
16.2
17. Konditorei und Cafe Buchwald w Berlinie
17.1
17.2
18. Hafiz Mustafa 1864 w Stabule
18.1
18.2
19. Boulangerie Guerin w Rio de Janerio
19.1
19.2
20. Macrina Bakery w Seattle
20.1
20.2
21. El Pan de la Chola w Limie, Peru
21.1
21.2
22. Cafe Savoy w Pradze
22.1
22.2
23. Breads Bakery w Nowym Jorku
23.1
23.2
24. Taxinge Slott Café w Nykvarn, Szwecja
24.1
24.2
25. Henri Charpentier w Tokjo
25.1
25.2
Reklama