Przy całej konkurencji w branży restauracyjnej nie jest zaskoczeniem, że niektóre instytucje chcą wyróżniać się z tłumu. Świetnym sposobem na to jest ciekawa prezentacja potraw i wyjątkowe naczynia. Jednak niektórzy szefowie kuchni posuwają się za daleko w swojej kreatywności i czasami zaczynają sprawiać kłopot klientom, przez co wykrzykują: „Chcemy talerzy!”
W tym artykule zebraliśmy najlepsze w historii przypadki, w których gościom serwowano jedne z najdziwniejszych dań. Od poduszek magnetycznych po opony – przewiń w dół, aby znaleźć najdziwniejsze naczynia, z których ludzie musieli jeść jedzenie.

Jeżeli wynajmowałeś kiedyś mieszkanie, wiesz, że kłopoty zaczynają się na długo przed przeprowadzką. Poszukiwania przystępnego…
Włosy jak z bajki Fryzury, które tworzy Milena (na Instagramie jako hairstylist.dream), wyglądają tak, jakby…
Kim jestem i jak pracuję Nazywam się Yahav Draizin i zawodowo zajmuję się reklamą. Szukam…
Dino Tomic, znany ze swoich tatuaży i szkiców ołówkiem, kontynuuje serię ilustracji, w których przenosi…
Zatrzymajmy się na chwilę i podziękujmy prawdziwym bohaterom społeczeństwa: nauczycielom. Ci niezłomni, napędzani kawą aniołowie…
Przedstawiliśmy już dogspotting, więc wypadało też pokazać catspotting. W końcu dlaczego wybierać tylko jedną z…