30 restauracji, które chciały wyróżnić się swoją prezentacją jedzenia, ale poniosły porażkę!

Przy całej konkurencji w branży restauracyjnej nie jest zaskoczeniem, że niektóre instytucje chcą wyróżniać się z tłumu. Świetnym sposobem na to jest ciekawa prezentacja potraw i wyjątkowe naczynia. Jednak niektórzy szefowie kuchni posuwają się za daleko w swojej kreatywności i czasami zaczynają sprawiać kłopot klientom, przez co wykrzykują: „Chcemy talerzy!”

W tym artykule zebraliśmy najlepsze w historii przypadki, w których gościom serwowano jedne z najdziwniejszych dań. Od poduszek magnetycznych po opony – przewiń w dół, aby znaleźć najdziwniejsze naczynia, z których ludzie musieli jeść jedzenie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Reklama

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Reklama
Skomentuj
PRZEWIŃ W DÓŁ, ABY PRZECZYTAĆ NASTĘPNY ARTYKUŁ
Wyślij znajomemu