Konel Bread z Tokio to sztuka ukryta w bochenku chleba. Po przekrojeniu pieczywa można dojrzeć w nim najróżniejsze wzory – kwiaty, owoce i postacie inspirowane rysunkami syna autorki wypieków. Każde z jadalnych dzieł powstaje na bazie naturalnych barwników, takich jak szpinak, kakao i burak. Chleb jeszcze nigdy nie wyglądał tak smakowicie!
Lucia Pec uwielbia wędrować po naturze, znajdować niesamowite materiały i tworzyć z nimi w naturze.
Architektura to fascynujący temat, ponieważ nie jest tylko teoretyczna — jest wszędzie wokół nas i…
Kiedy temperatura spada, a dni stają się krótsze, nie ma nic lepszego niż odrobina zwierzęcej…
Dziecięce gwiazdy zawsze zajmują szczególne i drogie miejsce w naszych sercach. Ponieważ uważamy je za…
W erze, w której dzielimy się swoim życiem online, oczekiwanie prywatności wydaje się niemal dziwaczne.
Można śmiało założyć, że większość z nas doświadczyła przynajmniej jednej katastrofy związanej z włosami.