
W North Salt Lake w stanie Utah Kelsey Piggott robi chleb na zakwasie, który jest prawie zbyt piękny, by go zjeść — prawie.
Od pstrąga tęczowego po żaby chłodzące się pod grzybami – jej bochenki wyglądają bardziej jak coś, co oprawiłbyś w ramkę niż pokroił na śniadanie. To chleb, ale przemieniony sztukę, bo czemu nie zamienić swoich węglowodanów w arcydzieło? W jakiś sposób udało jej się podnieść kuchenny podstawowy element do oszałamiającego dzieła sztuki, które jest jadalne na dodatek.
Instagram: @3catsandapig
Czego powinniśmy się trzymać podczas kwarantanny? Podróżowania online! Na przykład po Polsce. Oto zbiór uroczych…
Rozważ wszystkie konsekwencje Chcesz mieć zwierzaka — ale czy pomyślałeś o wszystkich zmianach, które się…
Wprowadzenie do kyaraben Jeśli zdarza Ci się patrzeć na talerz i nie czuć żadnej radości…
Psy, podobnie jak ludzie, potrzebują bezpiecznego i wygodnego azylu, by żyć zdrowo i szczęśliwie. Sposobów…
Steve Nelson potrafi rozśmieszyć prostotą Komiksy Steve'a Nelsona udowadniają, że nie potrzeba miliona szczegółów, żeby…
Wzrost popularności tatuaży — i ryzyko wpadek Tatuaże nigdy nie były tak modne, a artyści…