
Ksenia Penkina jest autorką niezwykłej urody ciast ozdobionych niesamowicie efektowną lustrzaną polewą. Stworzenie jednego deseru od zera zajmuje jego autorce 3 dni – używa w tym celu wyłącznie składników pochodzenia naturalnego: śmietany, mleka, owoców, najwyższej jakości czekolady i ciasteczek. Najbardziej skomplikowanym etapem procesu jest praca nad kompozycją i połyskiem czekoladowej, szklistej polewy. Jej cukiernicze arcydzieła to nie tylko uczta dla oka – stworzone na bazie musu torty smakują równie doskonale, jak wyglądają!
Odstępy między słowami i kerning mogą wydawać się drobiazgiem — często nawet ich nie zauważamy…
Potrzebujemy przypomnienia, że świat może być piękny Od miłosnych historii po siłę wytrwałości Od romantycznych…
Życie potrafi zaskakiwać, a czasem dopiero po fakcie odkrywamy, jak blisko byliśmy katastrofy. Użytkownik Reddita…
Każda praca bywa trudna i wymaga poświęceń. Zawody związane z opieką psychiatryczną często są źle…
Według badań z 2022 roku około 5 milionów Amerykanów zostało adoptowanych, a między 2% a…
Mamy dla Was prawdziwą ucztę dla oczu! Dla miłośników słodkości przygotowaliśmy zbiór najcieplejszych zdjęć pokazujących…