Ksenia Penkina jest autorką niezwykłej urody ciast ozdobionych niesamowicie efektowną lustrzaną polewą. Stworzenie jednego deseru od zera zajmuje jego autorce 3 dni – używa w tym celu wyłącznie składników pochodzenia naturalnego: śmietany, mleka, owoców, najwyższej jakości czekolady i ciasteczek. Najbardziej skomplikowanym etapem procesu jest praca nad kompozycją i połyskiem czekoladowej, szklistej polewy. Jej cukiernicze arcydzieła to nie tylko uczta dla oka – stworzone na bazie musu torty smakują równie doskonale, jak wyglądają!
Z przyjemnością zabierzemy cię w podróż do głębokich lasów Indii, gdzie fotograf przyrody Biju Pb…
Nie bez powodu psy nazywane są najlepszymi przyjaciółmi człowieka. Czego tu nie kochać – są…
Angelina Jolie i jej 16-letni syn, Knox Jolie-Pitt, skradli show na 15. dorocznej gali Governors…
Jest tyle dziwnych rzeczy, które pojawiają się wszędzie wokół nas i dla wielu z nich…
Jennifer Lawrence zwróciła uwagę na 15. dorocznej gali Governors Awards, prezentując swój nienaganny styl ciążowy…
Stary drewniany dom w Zgonie w Polsce, otoczony jest niezwykłymi dziełami sztuki, które z pewnością…