Utalentowany samouk z Australii tworzy słodycze na patyku, wykorzystując pozostałości ze swoich ciast.

Czym można zajmować się w wolnym czasie po ukończeniu studiów magisterskich z finansów i rachunkowości? To wyłącznie kwestia upodobań i chęci doskonalenia swoich dodatkowych umiejętności. Raymond, znany wśród internautów pod pseudonimem Ray Ray, pewnego dnia odkrył w sobie pasję do cukiernictwa. Odkąd po raz pierwszy zgodził się przygotować przekąski na rodzinną imprezę, stał się w swoim gronie pierwszym specjalistą w zakresie słodkości. Samouk z Melbourne słynie z tego, że w jego kuchni nic się nie marnuje – artysta przemienia ponadprogramowe fragmenty swoich ciast w designerskie słodycze na patyku. Każdy smakołyk przybiera w jego dłoniach fantazyjne kształty i kolory, kusząc łasuchów swoim niezwykle atrakcyjnym wyglądem.

Reklama

Chcesz więcej?